Insatsrör

Insatsrör – ventilation, frisk luft och säkerhet för ditt hem. Säkerheten i hela värmesystemet beror inte bara på valet av material och installation av skorstenen, men även om det korrekta valet av skorstenar.

Moderna kanaler för skorstenar och rökkanaler skall vara starka och hållbara. Skorstenar för öppen spis måste tåla höga temperaturer och uppfylla alla krav på brandsäkerhet.

Vi hjälper dig välja det bästa alternativet och gör kvalitetsinstallationer och byte av rör.Använd ROT-avdrag på arbetet!

Upp till 30% rabatt kan du få när du använder ROT-avdrag på montering av insatsrör!

Installation insatsrör i skorsten

Installation insatsrör i rökkanaler är en effektiv reparationsmetod som man använder för att ha bra ventilation i huset. Insatsrör betyder att man monterar ett rostfritt syrafast böjbart rör i hela kanalens längd. börjas med bottenkrona och avslutas med toppfoder. Utrymmet mellan murstock och rör fylls med isoleringsmaterial som kalas vermikulit.

Vi erbjuder hjälp med att installera rostfria flexibla insatsrör av hög kvalitet med garanti 10 år eller 30 år.


  • Insatsrör
  • Insatsrör
  • Insatsrör
  • Insatsrör

Hur mycket kostar installation insatsrör i skorsten?

Priset beror på hur mycket material vi måste använda och hur mycket tid jobbet tar.  Titta på vår referensjobbs katalog för att orientera dig om priserna.

Du kan använda ROT-avdrag på arbetet! För att få offert kontakta oss! 


Vill du ha en offert?

Vill du titta mer på insatsrör?

Här kan du titta på några insatsrör som vi har installerat. Du kan klicka på bilden om du vill att ha mer information om arbetet. Fler exempel  kan du hitta i den fullständiga katalogen.